slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10

Пловдивският градоначалник Иван Тотев твърдо е решен да унищожи най-добрия плувен клуб в България за последните 22 години.

Малко неща ни останаха на нас пловдивчани, с които да се гордеем и едно от тях е Плувен клуб „Младост 91”. Уви обаче и той вече е изправен пред своя край.

Решението на управляващите града ни и в частност на господата кметът Иван Тотев и зам. кметът Титюков е да отнемат басейн „Младост” и да го дадат за стопанисване на друг концесионер. По не официални данни вече е определено лицето, на което е обещан плувния комплекс заради предизборната подкрепа оказана на партия ГЕРБ. Тези действия буквално унищожават неизменния шампион на България в плуването през, забележете, последните 22 годишните, а именно ПК „Младост 91”, откъдето излизат участници на европейски, световни и олимпийски първенства. Осен това им се отнема и шанса да се представят подобаващо на поредното републиканско първенство, тъй като водата в басейна вече е спряна, а всеки който се е занимавал поне малко със спорт е наясно, че спортната форма в плуването се губи най-бързо.

Много хора недоумяват, какво подтиква вземането на подобни решения от хора, които претендират, че интелектуално са над средното ниво. Както и да го погледне човек, неизменно стига до два извода:

  1. На „някой” му е обещано „нещо”, ако унищожи най-добрите плувци в страната.
  2. Време е да се разплатим за определената предизборна „подкрепа”.

По абсолютно същата схема бе унищожено и смоленското плуване, откъдето е и легендарния български плувец Петър Стойчев.

От нас пловдивчани, както и от всички любители на този спорт и изобщо от всички спортуващи зависи да покажем на инж. Тотев, че не ще позволим подобна просташка гавра. Защото днес е ПК „Младост 91”, но утре ще е някой друг и за да ви помогнат плуващите тогава, ПОМОГНЕТЕ ИМ ВИЕ СЕГА!!! Подкрепете ни независимо къде живеете, независимо какво спортувате! ВСИЧКИ ЗАЕДНО СМЕ НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА!!!

SWIMBG.COM застава твърдо за плувен клуб „Младост 91” и ще подкрепя всеки един плувен клуб или любител плувец в затруднение.

Вие кого ще подкрепите: г-н Тотев и хора като него или децата в България, които ежедневно хвърлят пот и усилия, за да са сред най-добрите? НЕУТРАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА!!!

Връзки:
Facebook
Майките плачат: Не закривайте единствения басейн “Младост”!
Тотев проваля републиканското по плуване
Затвориха басейн „Младост“
Треньори към кмета: Защитете децата на Пловдив, не закривайте басейн "Младост"
Нови бомбардировки в басейн “Младост”
Плувците на Пловдив остават без басейн
Няколко неистини за басейн "Младост"
Василис Дамянидис: Заложници сме за 3 гласа в ОбС
Нова концесия за басейн Младост

SWIMBG.COM
ПЛУВАНЕТО – ДОСТЪПНО ЗА ВСИЧКИ!

 

Stefan Georgiev (skalata)

Na Totev doma da mu zemat, i parite koito iska da to4i za hap4eta da mu bydat ... nqma da bara mqstoto v koeto sym dal tolkova trud kolkoto toi v jivota si ne e dal bokluka mrysen bokluk !

Басейн "Младос"

Аз не съм от Пловдив но децата ми тренират плуване в Варна от 10 години.

Не знам кой е прав и кой е крив, кой е крал и кой спал но е факт, че най-доброя клуб е 'Младост 91"

а тренират в най-занимарения басейн.

Общинарите преди да го затворят /дори и с добри намерения за ремонт/ да помислят къде ще тренират тези деца. Ако са загрижени да бяха постройли нова база или поддържали тази.Не е добре заради финансови интриги да го отнасят децата и треньорите.

Нека не разбиват организацията направена в клуба защото това е единствения град който участва в състезания с един клуб ,а не като Варна с 15 защото треньорите не могат да се гледат.

                                                                                                        Красимир Цонев

 

Басейн "Младост"

Най-добрият плувен клуб незаслужава да тренира при тези условия!Незная кой крив кой прав,но искренно се надявам Градоначалниците в Пловдив да последват примера на кмета на Варна -Кирил Йорданов и да построят една съвременна база!Незная защо някой си мисли ,че треньорите във Варна немогат да се гледат?Варненските клубове с всяка следваща година се представят все по-добре!Това е факт благодарение на съвременната база!Аз мисля,че е по-важно кой клуб ще изкара състезател на международно ниво,а не кой е първи в България!Да клубовете във Варна са много ,но по този начин дават шанс на повече Варненчета да участват на състезание!Харесва ли ви или не Варненските треньори не се гледат на криво!Има конкуренция ,която  дига нивото със всяка следваща година!

Спортистите, които представят

Спортистите, които представят дадена страна в международни състезания, почти винаги се избират сред най-добре представилите се на републиканските първенства.

ПК Младост 91

Аз не зная кой, какво и защо ще унищожава. Факт е обаче , че във втория по големина град този спрот почти няма къде да се практикува. ПК Младост е в окаяно състояние , при това меко казано . Той е гнусен . И нито децата, нито любителите , нито майките ги интересува чия собствениост е. Това, което ни интересува е да ПЛУВАМЕ НЯКЪДЕ, даже вече не смеем и да мечтаем за прилични условия, а просто да плуваме.  Ако за това му състояние е отговорен концесионера -  да му се отнеме концесията .... това там не е басейн..... падащи камъни са това.  Кой да защитавам ?  Аз знам какво представлява. Мухлясяла и зеленясала локва, мизерни бани и съблекални, падащи тавани, изпочупени плочки. В това нещо спортуват децата на Пловдив. Как да защитя концесионера? Какво е направил? Какви са истинските игрите за смяната обаче???????? Едва ли е мизерията. Пари, пари, пари - всичко е пари и власт. Щом на другарите с власт им е замирисало на пари положението е безнадеждно, не знам дали и всевишния може да направи нещо по въпроса със спорта плуване за децата на Пловдив.

  Да се унищожава обаче цяло едно такова съоръжение е повече от безумие. Това е нещо което само ние българите явно го умеем. Унищожиха ли басейна на стадион Ботев - унищожиха го, защо го унищожиха ? Сега - съсипаха Младост ...... е ?.... ще го унищожат  и него. Това е . На никого не вярвам вече. Умря и този басейн. За мен е погребан още преди няколко месеца когато капката беше тавана - е това не можах да го преглътна. Вече не плувам, ...... погребах го. И ако детето ми плуваше там щях да спра и него - не ме интересува дали е шампион, важното е да е живо и здраво.

ХОРА ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!!!!!!!!!!!

Относно Коментара

Незнам кой си и от къде си , но това което пишеш е безумие и незнам ти какво разбираш под "моето дете е шампион"  , но повечето от състезателите трениращи в този басейн се подготвят за европейско първенство . Днес премина балканското първенство и имаме 2 медалисти именно трениращи в този басеин така че не ми обеснявай какво трябва да затворят ! 

 

БФПС

Българска федерация по плувни спортове

БЧК

Български червен кръст

Реклама

Вашата реклама

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer