slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10

Плувен басейн „Младост” отново без ток и топла вода

След като Общинската управа запечата фитнес залата, дойде редът и на плувен басейн „Младост”. От вчера вечерта е спряно електрозахранването на басейна, което доведе до спиране на топлата вода, осветлението, както и на системата за филтриране на водата. С тези си действия Общината отново нарушава плувния график на състезателите и по този начин прави невъзможно поддържането на необходимата им спортна форма. Освен от състезатели, басейн „Младост” и фитнес залата се посещават и от мнозина пловдивчани, които се предпочели спорта, пред висенето по барове и кафенета. На този басейн се провеждат и курсовете за спасители към БЧК, които дават възможност на много студенти, да придобият необходимите им умения и да работят през лятото, както по плажовете и басейните в страната, така и в чужбина.

За съжаление, басейн „Младост” не се посещава от роднини или представители на политическата върхушка и вероятно поради тази причина управляващите, както виждаме, изобщо не ще се поколебаят да го отнемат от децата (ДА ДЕЦАТА, защото повечето от състезателите са все още деца!) и да го дадат, „на когото трябва”. Все пак избори минаха и трябва да се изпълняват обещанията за оказаната подкрепа, а и нови идват и пак ще трябват пари.

SWIMBG.COM
ПЛУВАНЕТО – ДОСТЪПНО ЗА ВСИЧКИ!

БФПС

Българска федерация по плувни спортове

БЧК

Български червен кръст

Реклама

Вашата реклама

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer