slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10

Като да плуваш в супа

Като да плуваш в СУПАВодата в плувен басейн „Младост“ никога не е била толкова мръсна! Вчера заставайки на стартовото блокче, посетителите на басейна си задаваха следния въпрос: Да плувам или да си надробя хляб? Салтата бяха почти невъзможни, защото стена просто не можеш да видиш, а когато я видиш, вече е твърде късно. Водата в басейна беше като супа, което се вижда и от снимката. Хората разказват, че вероятно за да се реализира икономия новата общинска управа на басейна си е позволила лукса да закупи китайски хор, макар и с риск за здравето на плуващите.

Тъй като кметът ни е „инженер“ би трябвало да е наясно със старото инженерно правило: „Работи ли, не го пипай!“ Очевидно, новият препарат за басейна се оказва по-близко до нишесте или брашно отколкото до хлор, защото водата бе отлично застроена – липсваше само фиде и подправки.

Уважаеми господа управляващи и вие г-н Управител на басейн „Младост“,

Да си позволявате подобни опити с чужди деца е липса на проява на всякакъв морал и отговорност, а в нормалните държави биха го нарекли и ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Допълнителна информация: в. Марица

SWIMBG.COM
ПЛУВАНЕТО – ДОСТЪПНО ЗА ВСИЧКИ!

Радвайте се....защото не

Радвайте се....защото не знаете какво е в Благоевград !!!

басейн Младост

Вън НЕКОМПЕТЕНТНИ ОБЩИНАРИ от Басейн Младост! Оставихте стотици деца да не могат да тренират! ВЪН!

БФПС

Българска федерация по плувни спортове

БЧК

Български червен кръст

Реклама

Вашата реклама

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer