slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10

Планов ремонт на басейн „Младост“

Планов ремонт на басейн „Младост“От днес плувен басейн „Младост“ в град Пловдив затваря врати за планов ремонт. Освен работа по помпено-пречиствателното съоръжение, се очаква да има подмяна на душовете и тоалетните на басейна.

За да отговаря на международните стандарти, необходима е и реконструкция на стартовите блокчета. Според изискванията на FINA, трябва да се промени ъгълът на самото стартово блокче, както и да се изгради по-стръмна подвижна част в задния край за максимално добро оттласкване при старт. Също така трябва да се предвидят и новите стандарти за стартиране при гърбистите.

Наред с очакваните подобрения, напомняме че коридорните въжета задължително трябва да се подменят с нови, тъй като острите ръбове по цялата им дължина създават реална опасност за здравето на плуващите.

Басейнът отново ще отвори врати на 2ри септември за всички любители на плуването.

Надяваме се, че община Пловдив, в качеството си на добър стопанин, ще даде пример като постави нови по-високи стандарти при стопанисването на плувен басейн „Младост“ и ще оборудва съоръжението с всичко необходимо на състезателите, за да се представят достойно на национални и международни шампионати.

SWIMBG.COM
ПЛУВАНЕТО – ДОСТЪПНО ЗА ВСИЧКИ!

БФПС

Българска федерация по плувни спортове

БЧК

Български червен кръст

Реклама

Вашата реклама

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer