slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10

Шведските състезателни очила – одобрени от FINA за всички официални състезания

Шведски състезателни очила

ВНИМАНИЕ - ВАЖНО ЗА СЪСТЕЗАТЕЛИ!!! Тук ще намерите пълен списък на цялото плувно оборудване одобрено от FINA и разрешено да се използва в официални състезания. Ако вашите плувки, очила или костюми не фигурират тук, това ще бъде достатъчно основание за дисквалификация.

След решението на FINA цялото плувно оборудване използвано по време на официални състезания да бъде одобрявано от комисията на организацията, най-популярните плувни очила в света - Шведските състезателни очила – преминаха това изпитания.

Припомняме, че това са най-копираните плувни очила поради факта, че близо 80% от плувците ги използват. Единствено шведската фирма производител Малмстен, която държи патента за очилата, има право да ги произвежда и предлага под името „Шведски”. Това вероятно ще сложи край на всички евтини имитации, които заливат пазара – или поне по време на състезания. Тези очила са копират дори и от най-големите производители на плувно оборудван като ARENA, TYR и много други, които до момента предлагаха такива, но под различни наименования (Swedish elite и т.н.).

Ако искате да се сдобиете с чифт оригинални Шведски състезателни очила, можете да го направите чрез нас.

Шведски състезателни очила

SWIMBG.COM
ПЛУВАНЕТО – ДОСТЪПНО ЗА ВСИЧКИ!

БФПС

Българска федерация по плувни спортове

БЧК

Български червен кръст

Реклама

Вашата реклама

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer